image
 |  7 5 Липня 2018 | 15:41

Конкурсна комісія Волиньради назвала, хто надалі керуватиме санаторієм «Пролісок»

Переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства Волинської обласної ради «Санаторій матері і дитини «Пролісок» конкурсна комісія визнала її попереднього керівника – депутата обласної ради Валентину Касарду.
Щоправда, як стало відомо «ВолиньUA», контракт із Валентиною Касардою рекомендували продовжити лише до кінця поточного року, надалі питання щодо керівника знову буде відкритим.
Продовжити контракт, але вже на два роки, рекомендували також багаторічному директору Берестечківського психоневрологічного інтернату Світлані Приходько.
Разом із тим, на трирічний термін конкурсна комісія рекомендує продовжити контракти директору Волинського обласного редакційно-видавничого підприємства «Надстир`я» Світлані Політило та директору Обласного комунального підприємства з архівної справи Наталії Апанович.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Лісова пісня» та три комунальні заклади облради отримали нових керівників
Зрештою, корективи в рекомендації конкурсної комісії можуть бути внесені на засіданнях профільних постійних комісій обласної ради, а останнє слово у питанні призначення керівників – за сесією облради.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиньрада звільнила керівників і призначила виконувачів обов’язків

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити