image
 |  2 24 Травня 2023 | 12:51

Конкурсна комісія Волиньради визначила переможця на посаду керівника комунальної установи

Конкурсна комісія Волинської обласної ради визначила переможця на посаду керівника комунальної установи.

Про це інформують на сторінці Волиньради, - пише ВолиньUA.

У порядку денному сьогоднішнього засідання було два конкурси на заміщення вакантних посад директорів об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області - підприємства з архівної справи та Волинського обласного молодіжного центру.

Як повідомив голова конкурсної комісії Юрій Поліщук (ВО "Свобода"), на конкурс із заміщення посади керівника комунальної установи з архівної справи подано заяву лише одним претендентом – це чинна директорка підприємства Наталія Апанович.

Під час співбесіди з членами конкурсної комісії вона розповіла, що очолювана нею комунальна установа у сфері документів національного архівного фонду працює понад 20 років, має самостійний баланс, перебуває на цілковитому госпрозрахунку і надає послуги на договірних засадах. Основну діяльність – експертизу цінності архівних документів та формування архівних справ – забезпечує колектив у кількості 7,5 штатних одиниць. В середньому щороку опрацьовується близько 5 тисяч архівних справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на кільці у Луцьку: момент потрапив на камери (ВІДЕО)

Член конкурсної комісії Ігор Лех особливо детально зосередив увагу на баченні претенденткою перспективи розвитку комунального підприємства. Серед пріоритетів кандидатка назвала навчання персоналу, запровадження нових видів послуг та промоцію можливостей установи.

Після таємного голосування голова конкурсної комісії Юрій Поліщук оголосив Наталю Апанович переможницею конкурсу. За визначеною процедурою її кандидатуру має погодити профільна депутатська комісія, остаточне ж рішення ухвалить сесія обласної ради.

Оскільки на конкурс із заміщення вакантної посади директора обласного молодіжного центру не подано жодної заяви, члени комісії визнали конкурс таким, що не відбувся. Повторно його невдовзі має оголосити голова Волиньради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити