image
 |  2 23 Листопада 2018 | 14:48

Волинські контрабандисти порізали шини в авто СБУ (ФОТО)

Контрабандисти на Mercedes Sprinter зуміли прорватись з посту Устилуг, протаранили огорожу та спробували втікти. Зупинили їх трацівники СБУ, яким на ранок порізали шини на їх авто.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив журналіст Євгеній Плінський, - інформують Волинські новини.

«Сьогодні вночі, контрабандисти на бусі прорвали виїзд з поста Устилуг після того, як, пройшовши кордон зеленим коридором, були зупинені співробітниками СБУ», — зазначає він.

Протаранивши огорожу, контрабандисти зникли у дворах, розвантажили частину буса і втекли. Другий такий же бус затримали на пункті з медичним обладнанням та меблями.

«Ауді на фото — це машина СБУшників, які і зупинили бус. Під ранок до них приїхали „рішали“ від контрабандистів, порізали колеса на авто і сказали, що ще один такий „розклад“ і вони з Устилуга не виїдуть», — повідомляє журналіст.

З його слів, боротьба з контрабандою, яку оголосив уряд, зайшла в глухий кут.

«Володимир Борисович (Гройсман, — ВН), як ваш наступ на контрабанду? Виходить, я бачу. Вже й СБУшники „відгрібають“ від ваших мурах», — каже пише Плінський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити