image
 |  5 28 Грудня 2020 | 10:24

Контрабанду на Волині ввозили під виглядом штучних ялинок (ФОТО)

Співробітники Державного бюро розслідувань викрили контрабанду під виглядом штучних новорічних ялинок. Зловмисники завезли в Україну товар на понад 40 мільйонів гривень.

Про це повідомляють у пресслужбі ДБР.

За інформацією правоохоронців, діям зловмисників сприяли працівники Волинської митниці. Вони дозволили безперешкодно ввезти товар через кордон. Так в Україну незаконно потрапили мобільні телефони, планшети, ноутбуки, брендовий одяг.

Однак коли вантажівка із товаром вже перебувала в Києві, її зупинили співробітники поліції та виявили контрабанду. Крім того, дії волинських митників дозволяли зловмисникам ухилятися від сплати митних платежів в особливо великих розмірах.

Під час досудового розслідування співробітники ДБР провели обшуки на митному посту "Ягодин" на Волині. Вантажівку та контрабандний товар у зловмисників вилучили та арештували в межах кримінальної справи. За попередніми підрахунками, у вантажівці було 1500 ящиків загальною вартістю понад 40 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держекоінспекція виписала штраф більше 600 мільйонів за самовільне видобування піску

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити