image
 |  4 7 Березня 2020 | 20:26

Контрольний матч. «Волинь» - «Славія» (Мозир, Білорусь) 0:1

Звітне протистояння розпочалося з привітання головного тренера «Волині» Андрія Тлумака із днем народження, однак перемогу подарувати своєму наставнику футболісти не змогли.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Хоча зробили досить багато для цього – створили масу моментів, забили два голи, які не зарахувала бригада арбітрів та могли розраховувати на призначені пенальті у бік воріт суперників. Утім, замість цього – пропущений гол у другому таймі та мінімальна поразка – 0:1.

Уже 11 березня наша команда зіграє останній спаринг на турецькому зборі – у наступному поєдинку «Волинь» зустрінеться із львівським «Рухом». А наступного дня «Хрестоносці» повертатимуться додому, де готуватимуться до поєдинку Першої ліги із «Чорноморцем», який 21 березня відбудеться у Одесі.

ВОЛИНЬ – Славія 0:1

Склад «Волині»: Неділько, Сімінін, Болденков, Михалик, Цюпа, Курко (Приндета), Чачуа (Рябов), Кожанов, Хагназарі (Кизилатеш), Конкольняк (Волошинович), Куліш (Карпенко).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний тренер «Волині» Андрій Тлумак святкує свій 41-й День народження

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити