image
 |  0 30 Січня 2019 | 09:14

«Корисний ідіот» Путіна, - екс-дипломат про роль Зеленського на виборах

Небезпека Зеленського в тому, що він грає на користь Путіна. Він отримав роль «корисного ідіота». За допомогою Зеленського Путін хоче зробити з України посміховище.

Про це в ефірі хард-ток-шоу «DROZDOV» на телеканалі ZIK завив перекладач, шоумен та екс-дипломат Дмитро Чекалкін.

Гість програми пояснив, у чому полягає небезпека Володимира Зеленського як кандидата на пост Президента України:

«Небезпека полягає у тому, що він грає на користь Путіна. Він отримав роль «корисного ідіота». Сьогодні він нівелює всю українську політику», – зазначив Дмитро Чекалкін.

Колишній дипломат додав, що за допомогою коміка Володимира Зеленського, який заявив про похід у президенти, Путін хоче зробити з України посміховище.

«Завдання Путіна – щоби всі сміялися з України. Він завжди казав, що Україна – це не країна, а пародія на країну. Мовляв, якщо вони обирають такого персонажа президентом країни, то як із ними можна сідати за стіл переговорів та як можна серйозно сприймати Зеленського на трибуні НАТО», – прокоментував Дмитро Чекалкін.

Нагадаємо, 25 січня шоумен Володимир Зеленський подав документи до ЦВК для реєстрації його кандидатом на пост Президента України.

Він заявив про те, що це вже не фейк, і він готовий працювати. Водночас Зеленський дуже задоволений, що може спілкуватись українською, хоча й недовго.

«Я людина слова і якщо щось вирішив, то це роблю. Це не фейк, і я дуже серйозно відношуся до нашої країни, до життя кожної людини, і навіть бачите, як я українською говорю. Я сам в шоці», – заявив Володимир Зеленський. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Зеленський - не Василь Голобородько зі «Слуги народу»? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити