image
 |  5 20 Лютого 2023 | 19:16

Король Чарльз III відвідав воїнів ЗСУ, які проходять навчання у Британії

Король Сполученого Королівства Чарльз III здійснив візит до південно-західної частини країни, щоб побачити, як українські військові проходять військові навчання від британських Збройних Сил та бійців країн-партнерів.

Про це інформує УНН, посилаючись на Express.

Повідомляється, що король став свідком того, як українські війська навчаються атакувати ворожі позиції. Під час візиту його супроводжував начальник Генерального штабу генерал сер Патрік Сандерс. Чарльз також зустрівся з деякими військовослужбовцями з інших країн, які об’єднали зусилля з Великою Британією для підтримки навчання української армії.

Король мав нагоду поспілкуватися з деякими українськими військовими, які беруть участь у базовій підготовці.

Як зазначає видання, курс для українських військовослужбовців триває 35 днів і надає їм основні знання, зокрема, з медичної допомоги, поводження зі зброєю, основам польової майстерності та стрільбі. Більшість бійців, які беруть участь у курсі, мають незначний військовий досвід або жодного. Водночас, відзначає видання, деякі з військових, які пройшли курси, вже здобули власний досвід на передовій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Візит Байдена до Києва: у соцмережі публікують яскраві меми

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити