image
 |  0 29 Березня 2021 | 17:08

Коронакриза в Україні та переслідування активістів — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

У понеділок, 29 березня, о 21:35 у черговому випуску суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять найважливіші події та проблеми в Україні: погіршення ситуації навколо пандемії COVID-19 та реакцію влади на вуличні протести.

У першій частині програми ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий токшоу, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями обговорять епідеміологічну ситуацію в Україні. Зокрема дискутуватимуть про нинішні показники захворюваності на COVID-19 та прогнози подальшого розгортання пандемії в Україні, перспективи загальнонаціонального локдауну, ефективність нинішніх протиепідемічних заходів, ситуацію в різних карантинних зонах, темпи вакцинації та коли Україну буде забезпечено необхідною кількістю вакцин від коронавірусу.

В дискусії візьмуть участь народна депутатка України фракції «Голос» Інна Совсун, народна депутатка фракції «Слуга народу» Павло Фролов та народна депутатка фракції «Європейська солідарність» Яна Зінкевич.

До обговорення теми приєднаються також керівник Центру економіки охорони здоров'я Київської школи економіки Юрій Ганиченко, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві Олег Рубан та директор Інституту біохімії ім. О. В. Палладіна, керівник робочої групи при НАН України з проблем (наслідків) поширення коронавірусу Сергій Комісаренко.

Другий блок токшоу буде присвячений реакції влади на протести під Офісом Президента й історії про гучне затримання колишнього комбата батальйону «Донбас». Обговорюватимуть, чому влада так жорстко реагує на протести через ув’язнення Сергія Стерненка і вимоги справедливого правосуддя, а силові структури настільки активно переслідують учасників вуличних акцій. Також йтиметься про затримання Семена Семенченка та Євгена Шевченка через нібито створення приватної військової компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал у Міністерстві: Волинь знову обізвали Волинщиною

Дискутуватимуть про ці питання народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир В'ятрович, народна депутатка фракції «Слуга народу» Мар'яна Безугла та народний депутат фракції «Голос» Роман Лозинський.

В обговоренні теми також візьмуть участь голова правління Фундації DEJURE Михайло Жернаков, політолог, співкоординатор «Руху опору капітуляції» Михайло Басараб та головний редактор видання «Український тиждень» Дмитро Крапивенко.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити