image
 |  0 10 Квітня 2020 | 11:03

Коронавірус підтвердили у медика обласної інфекційної лікарні з міста Рожище

Серед хворих на коронавірус – медичний працівник Волинської обласної інфекціної лікарні з Рожища.

Станом на 10 квітня 2020 року підтверджено другий випадок гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 у Рожищенському районі. Інфікування підтверджено у медпрацівниці, яка проживає у місті Рожище та є працівником Волинської обласної інфекційної лікарні.

Медичне обстеження проводилося в профілактичних цілях. У звя’зку з відсутністю симптомів захворювання особа перебуває на самоізоляції, – пишуть у пресслужбі Рожищенської РДА.

За цим фактом проводяться невідкладні заходи щодо виявленого випадку гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 по вулиці Коте Шилокадзе міста Рожище. 

Проводиться епідеміологічне розслідування випадку захворювання, встановлюється коло контактних осіб.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Коронавірус на Волині: за добу зафіксували ще 3 підтверджених випадки хвороби

Окрім того, станом на 10 квітня 2020 року є також одна особа з Рожища із підозрою на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, біологічні матеріали якої направлено на лабораторне дослідження. Дана особа не перебувала в колі контактних осіб мешканки по вул. Куліша у місті Рожище. 

За першим випадком гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 у Рожищенському районі по вул. Куліша м. Рожище епідеміологічним розлідуванням встановлено 23 контактні особи, біологічний матеріал яких було відправлено на лабораторне дослідження.

Станом на 9 квітня 2020 року отримано 5 негативних результатів по контактних особах. Інші знаходяться на дослідженні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити