image
 |  0 3 Квітня 2020 | 19:44

Коронавірус підтвердили у мешканки Володимир-Волинського району

У мешканки Володимир-Волинського району після пройденої ПЛР-діагностики виявили коронавірусну інфекцію.

Як інформують на офіційному сайті Володимира-Волинського, днями до Володимир-Волинського ТМО звернулась 42-річна мешканка Володимир-Волинського району зі скаргами на утруднене дихання та підвищену температуру.

Лікарями було проведено обстеження, пройдений жінкою експрес-тест дав негативний результат. Однак медики запідозрили захворювання на коронавірус, тому направили біоматеріали на аналізи методом ПЛР. 

Сьогодні отримані результати діагностики, що підтвердили у пацієнтки захворювання коронавірусом. 

В оперативному порядку було зібрано дистанційні засідання міського та районного штабів з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації. Визначено, що жінка могла інфікуватися від рідних, які прибули з-за кордону. 

На даний час поліція проводить роботу з контактними особами, а також проводиться дезінфекція імовірних місць перебування хворої.  

Пацієнтку переміщено до Волинської обласної інфекційної лікарні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні заборонили ходити без документів і більше ніж по двоє з 6 квітня

"Шановні мешканці міста! Нагальне прохання до всіх максимально ізолюватися і залишатися вдома! Без крайньої необхідності не виходьте на вулицю, чітко дотримуйтеся рекомендацій лікарів, відповідально ставтеся до всіх карантинних заходів. Усе це у сукупності – збереже життя вам, вашим рідним і близьким!

Нагадуємо також, що якщо у вас з’явились симптоми такі як кашель, ускладнене дихання, підвищена температура, ін. – негайно зверніться в телефонному режимі за медичною допомогою до сімейного лікаря або до бригади екстреної медичної допомоги за телефоном «103» та повідомте про стан здоров’я, історію подорожей та можливого контактування з особами, хворими на коронавірусну інфекцію COVID-19", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада ініціює жорсткіший карантин на Великдень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити