image
 |  2 6 Березня 2020 | 18:39

Коронавірус в Україні: перелік міст та областей, де ввели обмеження масових заходів

3 березня в Україні підтвердили перший випадок зараження коронавірусом. Вчора головний санлікар України Віктор Ляшко анонсував запровадження обмежувальних заходів з метою запобігання поширенню коронавірусу в країні.

Низка українських міст вже зробили перші кроки у цьому напрямку, зокрема ввели обмеження масових заходів або зовсім їх скасували.

Наразі заборонили проведення спортивних, святкових та розважальних заходів в Житомирі.

Там навіть організували мобільну групу для перевірки виконання даного наказу.

В Сумах обмеження стосується спортивних та культурних заходів.

У Львові з 25 лютого влада порекомендувала не проводити масові заходи на території усієї області, які були заплановані на найближчий період.

У Чернівецькій області, де зафіксували перший випадок коронавірусу, ввели надзвичайний стан, усі навчальні заклади закрили на карантин, а з 6 по 16 березня в регіоні діє заборона на проведення масових заходів.

В столиці були запроваджені лише рекомендаційні обмеження.

Читайте також: На Полтавщині перед приїздом Зеленського всю ніч латали дороги (ФОТО, ВІДЕО)

В КМДА звернулися до керівників дитячих садочків з проханням обмежити потрапляння на територію закладів сторонніх людей, навіть батьків.

В КНУ ім. Шевченка відмінили усі масові заходи, призупинили співпрацю з іншими університетами на рівні студентів та аспірантів.

Крім того, університет відмовився приймати іноземні групи та делегації з-за кордону.

Організатори Київського марафону теж вирішили вжити певні заходи безпеки: заборонили участь іноземців, навіть професійних атлетів та обмежили час перебування учасників марафону в стартових коридорах до 15 хвилин, - інформує “24 канал”.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити