image
 |  146 25 Червня 2024 | 08:54

Кортеж угорського прем’єр-міністра в Німеччині потрапив в аварію: загинув поліцейський

Кортеж угорського прем’єр-міністра Віктора Орбана, який супроводжував його під час візиту до Німеччини, потрапив в аварію, в результаті чого загинув 61-річний офіцер німецької поліції.

Про це, як пише ВолиньUA, повідомляє Bild.

Аварія сталась у понеділок, 24 червня, близько 11:15 у місті Штутгарт. 69-річна жінка на своєму BMW виїхала за шлагбаум і врізалася в мотоцикл 61-річного офіцера поліції, який супроводжував автомобіль Орбана.

Від сили удару BMW поліцейського відкинуло на службовий мотоцикл іншого, 27-річного офіцера із супроводу прем’єра Угорщини. Вони обоє із серйозними травмами потрапили до лікарні.

61-річний поліцейський невдовзі помер у лікарні, підтвердив комісар поліції Штутгарта Маркус Айзенбраун. Розслідування аварії взяли на себе співробітники поліцейського управління іншого міста – Людвігсбурга, аби ним не займались колеги померлого.

Як зазначає Bild, Віктор Орбан перебував у Німеччині на чемпіонаті Європи з футболу, напередодні ввечері він спостерігав за перемогою угорської збірної над Шотландією в попередньому турі чемпіонату Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охлобистін, матір Кадирова: оприлюднили список росіян, які потрапили у 14-й санкційний список ЄС

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити