image
 |  2 11 Квітня 2021 | 19:22

У місті на Волині просять облаштувати круговий рух неподалік залізничного вокзалу

Ковельчани просять організувати круговий рух на так званому «перехресті семи доріг» (вулиці Тимошенка – Сагайдачного – Фестивальна).

Відповідну петицію зареєстрував Юрій Цюп’яшук у Єдиній системі місцевих петицій, - пише Ковель медіа.

За його словами, це істотно спростить проїзд цим перехрестям і значно розвантажить його, що, зокрема, зменшить вірогідність утворення заторів на вулиці Петра Сагайдачного.

Як відомо, через перехрестя також проходить залізнична колія до ковельського залізничного вокзалу. Автор подав пропозицію, як можна вирішити і це питання:

Щодо залізничного переїзду, який знаходиться на перехресті, потрібно дізнатися в «Укрзалізниці» про доцільність його розміщення. В разі неможливості демонтажу залізничного переїзду організувати регулювання виїзду на переїзд з допомогою світлової сигналізації, або шлагбаумів на кожному під’їзді до перехрестя

Збір підписів розпочато 5 квітня цього року. Станом на 10:30 сьогодні, 11 квітня, петиція набрала 11 підписів зі 150 необхідних.

Підписати петицію можна за посиланням. До закінчення збору підписів лишилося 84 дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля авіазаводу в Луцьку Toyota в’їхала в бетонну огорожу (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити