image
 |  0 3 Січня 2018 | 08:30

Ковельська міська гімназія відзначила 20-річний ювілей

Міська гімназія імені Олени Пчілки відсвяткувала свій 20-річний ювілей.
Про це 03 січня 2018 року повідомили у Ковельському міськвиконкомі.

З нагоди цього до закладу завітало чимало гостей. Серед них - заступник міського голови Ігор Прокопів, начальник управління освіти Віктор Бичковський, помічник народного депутата Степана Івахіва Наталія Маленицька, представники управління освіти ОДА, науковці з міста Луцька.

Гімназія радо зустріла випускників, ветеранів, батьків. Варто сказати, що це був подвійний ювілей, адже раніше тут функціонувала Ковельська загальноосвітня школа №4, яку було відкрито 60 років тому.
Міська гімназія імені Олени Пчілки входить до сотні найкращих закладів України. Особливою гордістю є досягнення обдарованих дітей. Сьогодні тут працює творчий, згуртований педагогічний колектив на чолі з директором Оленою Вальчук.
Вітаючи присутніх зі святом, заступник міського голови Ігор Прокопів висловила щиру вдячність ветеранам педагогічної праці та учителям за терпіння, мудрість і віру в здібності й таланти учнів, за частинку душі, яку вони віддають своїм вихованцям. Він відзначив професійність керівника закладу, її уміння працювати творчо і майстерно, креативно і з самовіддачею.

Ігор Ярославович передав ноутбук для потреб закладу.
Олена Вальчук подякувала всім, хто примножує добру славу гімназії, хто дбає, аби тут було комфортно й затишно. А це – спільні старання міської влади, благодійного фонду «Патріоти Волині», батьків, вчителів  та учнів.
Особливі слова пошани вона висловила першому директору Людмилі Компанієць, яка і доклала чимало зусиль для створення першої і єдиної на Волині класичної міської гімназії.
Було в цей день багато подарунків, привітань, нагород.
Спогади, теплі слова побажань, пісні, звернення до вчителів, жарти, хвилювання – все щиро і невимушено. Бо для всіх учасників свята міська гімназія – це частина життя: хтось тут працює, навчається, сюди приводить дітей або онуків.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити