image
 |  11 11 Грудня 2021 | 10:14

У пріоритетах – підтримка бійців російсько-української війни та членів їх родин, – Ковельська «Свобода»

Ковельська «Свобода» оприлюднила звіт фракції націоналістів про перший рік роботи в Ковельській міській раді VIII скликання.

Фракцію ВО «Свобода» в міській раді представляють 3 депутати. Це голова фракції – Черняков Валерій Вікторович, депутати – Ткачук Вадим Олегович, Луцик Ірина Юріївна.

Обранці «Свободи» очолюють постійні депутатські комісії:

Ткачук Вадим Олегович – голова комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та благоустрою міста, комунального майна, промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, торговельного та побутового обслуговування населення.

Черняков Валерій Вікторович – член постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів.

Луцик Ірина Юріївна – членкиня постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, спорту і фізичної культури, в справах сім’ї і молоді та релігії.

Фракція ВО «Свобода» – ідеологічна політична сила, що здійснює свою діяльність відповідно до засад українського націоналізму та «Програми захисту українців».

✅ З ініціативи депутатів фракції були прийняті звернення до Президента України, Верховної Ради України, Міністерства юстиції України щодо заборони діяльності партій «Опозиційна платформа – За життя» та «Партія Шарія»; «Звернення до Президента України щодо звільнення політв’язня Олега Приходька, якого з 9 жовтня 2019 року незаконно утримує путінський режим», «Звернення депутатів Ковельської міської ради Волинської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо скасування рішення НКРЕКП про встановлення абонентської плати за транспортування природного газу та зменшення ціни за природній газ для населення».

Наші звернення підтримали більшість депутатів Ковельської міської ради.

✅ Також фракцією були подані проєкти-рішення: «Про використання червоно-чорного революційного прапора на території Ковельської ОТГ», який, хоч і з незначними правками, але прийнятий більшістю депутатів міської ради та втілюється на території Ковельської ОТГ. «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Ковельської міської ради VIII скликання», «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Ковеля» (посмертно) Тимохіну І.В.».

✅ Депутати фракції систематично виступають із депутатськими запитами та зверненнями, зокрема:

«Про звернення мешканців будинку по вул. Незалежності, 104 щодо відсутності належного покриття та критичний стан проїжджої частини двору та встановлення обмежуючого знаку», «Щодо розмітки пішохідних переходів на дорогах міста», яке подавалось два рази, за невідповідне виконання❕.

«Про спрямування цільової субвенції обласній раді для відшкодування комунальних послуг мешканцям гуртожитку по вул.Чубинського, 16 та підготовки звернення до КМУ щодо передачі майнового комплексу у спільну власність ТГ»,

«Про забезпечення проведення прямих трансляцій пленарних засідань сесій міської ради та он-лайн трансляцій засідань постійних комісій на офіційному сайті міської ради»,

«Про облаштування стоянки для автомобільного транспорту біля території будинку по провулку Шевченка, 1»,

«Про облаштування стоянки для автотранспорту по вул. Заводська біля буд.11»,

«Про вживання заходів для вирішення ситуації щодо нетактовного відношення Михалика Т. до своїх підлеглих»,

«Про надання інформації про кількість, їх адресу та площу земельних ділянок які були передані в оренду чи постійне користування РЖКП-1 та РЖКП-2 за період 2018-2020р.»,

«Про звернення батьків учнів закладу «Ліцей №7 м.Ковеля» щодо облаштування біля території ліцею місце зупинки транспортних засобів з метою висадки-посадки учнів ліцею»,

«Про вжиття заходів щодо встановлення причин підтоплення присадибних ділянок мікрорайону вулиць Зелена, Жуковського, Червоного Хреста, Федьковича»,

«Про вжиття невідкладних заходів щодо припинення перекриття меліоративних канав, захоплення земель комунальної власності Ковельської ТГ по місцю розташування Оптового ринку сільгоспродукції та товарів повсякденного вжитку по вул.Ярослава Мудрого»,

«Про забезпечення безпечних та зручних умов руху пішоходів шляхопроводом, що сполучає вул.Сагайдачного та вул. Тимошенка в мікрорайоні Ковель-2»,

«Щодо розміщення та використання на території загального користування земель комунальної власності заборонного дорожнього знаку «Рух заборонено» разом із табличкою та технічного засобу регулювання дорожнього руху (шлагбауму)».

✅ Впродовж року подано 36 звернень про надання матеріальної допомоги на лікування з депутатського фонду, а також «Про сприяння у виділенні 10000 гривень на придбання системного блоку з метою зміцнення матеріально-технічної бази ліцею №13 м.Ковеля з депутатського фонду».

✅ У пріоритетах фракції – підтримка бійців російсько-української війни та членів їх родин, підрозділів територіальної оборони. Депутати фракції систематично допомагають ветеранським організаціям, беруть участь у поїздках на фронт. З волонтерською місією на Донеччині та Луганщині неодноразово перебуває Валерій Черняков.

❕Представлений звіт фракції перед громадою – результат нашої праці. Ми відкриті до діалогу, тож закликаємо подавати свої думки, пропозиції та зауваження для врахування в подальшій роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горохівська міськрада підтримала звернення про відновлення звання Героїв України Бандері та Шухевичу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити