image
 |  0 31 Серпня 2020 | 13:14

Ковельське МТМО приєдналося до унікального проєкту

Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання стало учасником пілотного проєкту з трансплантації.

Договір про медичне обслуговування населення з надання третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги методом трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів уклали 26 закладів охорони здоров’я та наукових установ України. Про це повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров’я України у відповідь на інформаційний запит, – пише УНН.

Відповідно до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2018 року № 707 «Деякі питання реалізації пілотного проекту щодо зміни механізму фінансового забезпечення оперативного лікування з трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів», учасниками пілотного проекту станом на 25 серпня 2020 року є заклади охорони здоров’я і наукові установи, які уклали з Міністерством охорони здоров’я договір про медичне обслуговування населення з надання третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги методом трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів, – йдеться у відповіді на запит 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В урочищі Вовчак на Волині відновили автентичну піч та спекли в ній перші пироги (ФОТО)

Як повідомили у Міністерстві охорони здоров’я, перелік учасників цього проекту регулярно переглядається та розширюється.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити