image
 |  4 24 Вересня 2021 | 08:21

Ковельські депутати просять керівництво поліції звільнити начальника патрульних

23 вересня, на сесії Ковельської міської ради депутати підтримали запит очільника фракції ВО «Свобода» Валерія Чернякова до керівництва Національної поліції та міністра внутрішніх справ з проханням звільнити з посади начальника відділу організації несення служби в м. Ковель управління патрульної поліції Тараса Михалка.

Про це повідомляє «Ковель Медіа».

Нагадаємо, Тарас Михалко потрапив у скандал після того, як розмовляв із своїми підлеглими криком, нецензурною лайкою і навіть відкритими погрозами.

«Ви, напевно, бачили передачу на «Аверсі», як наш начальник патрульної поліції у Ковелі з матами-перематами ганяв своїх працівників. Ну це не личить нашому начальнику. Такі люди не повинні працювати в патрульній поліції. Ми розуміємо, що після того всього ці хлопці виїжджають на дорогу і виливають свій стрес на людях. Як кажуть, страждає завжди водій»,– сказав Валерій Черняков.

За його словами, через негідну поведінку начальника патрульної поліції Тараса Михалка місто Ковель «прогриміло» на всю Україну.

Під час голосування депутатський запит набрав 31 голос «За».

До призначення на посаду начальника відділу організації несення служби в м. Ковель управління патрульної поліції Тарас Михалко був старшим слідчим з особливо важливих справ слідчого відділу податкової міліції ДПА у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Рот закрий і сиди!»: як патрульний начальник на Волині виховує інспекторів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити