image
 |  22 2 Січня 2022 | 07:11

Ковельські націоналісти відзначили річницю народження Бандери (ФОТО)

У Ковелі відбулися заходи з нагоди дня народження голови проводу ОУН Степана Бандери.

Про це повідомила депутатка Ковельської міської ради від ВО "Свобода" Ірина Луцик у соцмережі facebook.

"Дуже символічно, що з початку Нового року ми відзначаємо і день народження провідника української нації - Степана Бандери, людини яка все своє життя боролась за незалежність і самостійність України, людини від прізвища якої тремтять вороги і знає весь світ.

І попри вимкнене світло на бульварі Лесі Українки, ми в Ковелі провели молебень за загиблими, який відправили священники ПЦУ, з виступом до присутніх звернувся перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук який пригадав 12 років боротьби і наголосив: "що в майбутньому не тільки буде визнано Степана Бандеру - Героєм України і відновлено це звання, але і ті ідеали та діяльність яка була впродовж його короткого життя саме призведе до тої великої мети, до створення української самостійної соборної держави, яка буде однією з наймогутніших, процвітаючих країн!"

Далі Максим Новицький з виступом повідомив: "що ми ще раз демонструємо ту силу, ту єдність до України, до української нації" боротьба триває!

Дякуємо усім присутнім за спільне виконання Гімну України та вже відомої широкому загалу пісні "Батько наш Бандера, Україна мати".

Слава Україні! Слава Нації!" - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити