image
 |  4 13 Вересня 2021 | 18:26

Ковельські посадовці сперечалися, хто повинен відремонтувати дорогу

У Ковелі на вулиці Шевченка після проведення працівниками водоканалу ремонтних робіт на проїжджій частині дороги залишилося пошкоджене асфальтне покриття, яке ніхто не поспішає відновити.

Про це заявив на останньому засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради член виконкому, виконавчий директор приватного підприємства «Компанія Юкон» Юрій Семенюк, - пише Ковель медіа.

На Шевченка, 28 я недавно проводив воду. І чітко було прописано – в термін п’ять днів покласти асфальт. Чому в нас, де водоканал робить ремонти, там остаються ями? Хто це регулює? І яка відповідальність? – спитався він

Начальник управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал» Юрій Рибачок відповів, що аварійні роботи і роботи такого плану, є спонтанні, і запланувати наперед відновлення його підприємство не має змоги. По-друге, за його словами, асфальтування залежать від роботи асфальтного заводу та підприємств, які виконують їх ці роботи. І від водоканалу це не залежить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку не допустили перевізника до участі в конкурсі

Також він підтвердив, що на вулиці Шевченка біля дитячого садка №4 була аварія.

А ви звернули увагу, яка там глибина? Там глибина біля трьох метрів була. І для того, щоб асфальтувати, то треба щоб ґрунт просів. Ми спеціально деколи під’їжджаємо і заливаємо водою, щоб воно втрамбувалося. Ми ж підтримуємо там. Якщо ви бачите, там весь час щебениця. Там не робиться так, щоб обвалилося. Ми робимо всі підготовчі роботи під асфальтування. І лише треба тільки заасфальтувати. В договорі у нас заключено. Коли проводяться роботи, тоді вони виконують. Я не можу дати вказівку тому ШБУ чи ще комусь: виконайте мені сьогодні. Він говорить, як я виконаю, там треба три-чотири тачки того асфальту, і невже ж я буду виконувати цю роботу. У нас немає свого асфальтного заводу. Вибачте. Так що, це залежить не від нас – сказав Юрій Рибачок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити