image
 |  0 14 Грудня 2017 | 09:12

Ковельський професійний ліцей відзначив 50-річний ювілей

50-річний ювілей відзначав Ковельський професійний ліцей.
Про це 14 грудня 2017 року повідомили у Ковельській міськраді.

З цієї нагоди у Палаці учнівської молоді імені Івана Франка відбулись урочистості. На свято завітали представники обласної, міської, районної влади, ветерани праці, випускники, друзі та колеги.

Уже півстоліття заклад готує кваліфікованих робітників, має свої традиції та надбання, славну історію.
Постійно удосконалюється навчально-виховний процес, модернізується, розвивається матеріально-технічна база. Тут створені комфортні умови для молоді, яка готова вчитись. Усі спеціальності, які отримують у ліцеї, затребувані на ринку праці, а тому випускники йдуть на роботу на підприємства за обраною професією.
Традиційно перше слово було надано господареві свята – директору Ковельського професійного ліцею Сергію Антонюку. Сергій Миколайович розповів про сьогоднішні здобутки закладу, висловив вдячність колегам за хорошу командну роботу, сумлінність, постійний творчий пошук та педагогічну майстерність.
Привітав колектив й перший заступник міського голови Михайло Гетьман.
Ви робите важку і дуже важливу справу – даєте хороший старт у житті молодому поколінню. Навчання у цьому закладі це – хороша можливість освоїти бажану спеціальність, реалізуватися.
Важливо те, що ви не боїтеся змін, а йдете у ногу з часом: працюєте над осучасненням обладнання, втілюєте у життя міжнародні проекти, освоюєте нові професії, - наголосив у своєму виступі Михайло Олександрович.

Він побажав дружній родині ліцею здійснення усіх планів та задумів, терпіння, мудрості і натхнення та вручив нагороди від міської влади представникам колективу.
Багато хороших зичень звучало і від ветеранів праці, попередніх директорів Георгія Грушки та Віталія Сахарчука. Вони згадали ті роки, коли очолювали заклад, усіх, хто працював та навчався у його стінах. Не забули й про тих, кого вже нині немає.
Поздоровлення перепліталися з чудовою концертною програмою. Настрою додали мистецькі колективи Ковеля. Свої номери подарували й вихованці ліцею, які разом зі своїми наставниками довго готувалися, аби ювілей вдався на славу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити