image
 |  4 27 Серпня 2020 | 12:58

Кожного дня луцький муніципал долає 20 кілометрів, щоб покарати «автохамів»

Кожного дня інспектор з паркування проходить за своїм маршрутом близько 20 км шляху, аби забезпечити контроль за належним дотриманням правил дорожнього руху під час паркування автомобілів у місті Луцьку.

Про це пише пресслужба луцьких муніципалів.

Це досить важка праця, але вона важлива для всіх жителів міста!

Уявіть собі, раніше в місті не було кому слідкувати за тим, як паркуються автовласники! Не було інструментів та можливостей притягти автохамів до елементарної відповідальності! Роками!

І роками ми із Вами бачили одну і ту ж саму картину - водії, що залишають авто на пішохідних зонах, тротуарах, зупинках громадського транспорту, газонах, у парках. Така безвідповідальна поведінка наражає на небезпеку усіх навколо!

Тепер картина змінилась! Але і вона ще далека від ідеальної! Спочатку, дійсно, інспектори могли охопити лише центральні та інші ключові вулиці, щоб припинити масові порушення в найбільш завантажених зонах! Але, невдовзі зміни відбудуться по всьому Луцьку!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть немовляти: двом волинським медикам-акушерам оголосили підозру

Використовуйте гарячу лінію та повідомляйте про порушників правил стоянки, навіть якщо порушення здійснюється у дворах Вашого будинку!

Якщо Вам заблокували проїзд, або авто заважає вам пройти по пішохідній доріжці - фіксуйте порушення на фото/відео та телефонуйте негайно на гарячу лінія Інспекції. Ви можете звернутися за телефоном 067 000 06 79.

Також за допомогою телеграм-бота @Lutsk_Parking_bot можна дізнатися необхідну інформацію: як платити штраф, що робити з квитанцією, як скористатись пільговим періодом і тд.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити