image
 |  9 12 Лютого 2023 | 19:23

КП "Ласка" регулярно отримує дрова від КП "Парки і сквери міста Луцька"

Оскільки на КП "Ласка" немає жодної будівлі з системою опалення і водовідведення, підприємства змушене використовувати для опалення окремих приміщень дрова, які постачає КП "Парки і сквери міста Луцька".

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомила директорка КП "Ласка" Оксана Богданюк.

"На жаль поки що наше підприємство немає жодних будівель, які підключені до систем опалення і водовідведення. Але у нас є кілька локацій, де опалення необхідне. Це операційна, де здійснюється перетримка тварин. І це приміщення, де працюють ветеринари. Дрова потрібні і для приготування їжі для тварин.

Міська влада знає про наші потреби. Щороку ми подаємо заявку на дрова. Їх нам постачає КП "Парки і сквери міста Луцька". Постачання відбувається по накладних. Там вказана кількість кубометрів. Витрати дров нерівномірні. Багато залежить від погодних умов та наявності електроенергії. Влітку дрова йдуть лише на приготування їжі тваринам", - розповіла Оксана Богданюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити