image
 |  0 2 Вересня 2021 | 11:32

КП «Луцьке підприємство електротранспорту» на 30% перевиконало план по доходах

КП «Луцьке підприємство електротранспорту» за підсумками роботи у першому півріччі на 30,8 % перевиконало план по доходах за рахунок збільшення кількості перевезення платних пасажирів та збільшення оплати за надання транспортних послуг, відповідно до укладеного договору з Луцькою міською радою.

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.

У І півріччі 2021 року загальні доходи комунальних підприємств склали 846 903,3 тис. грн, що на 9,6 % більше від планового показника. Найбільше перевиконали план із отримання доходів КП «Луцьке підприємство електротранспорту» – на 30,8 % (за рахунок збільшення кількості перевезення платних пасажирів та збільшення оплати за надання транспортних послуг, відповідно до укладеного договору з Луцькою міською радою), ДКП «Луцьктепло» – на 18,4 % (за рахунок зростання тарифів на послуги з постачання теплової енергії та збільшення обсягів реалізації теплової енергії), КП «Спецкомбінат КПО» – на 14,0 % (за рахунок збільшення кількості наданих послуг фізичним особам).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робітник луцького заводу став мільйонером

На 427,0 тис. грн або на 28,9 % менше, ніж планувалось, отримано доходів комунальним підприємством «Їдальня № 26» (за рахунок зменшення кількості наданих послуг фізичним особам у зв'язку з карантинними заходами).

Недоотримало 2 341,7 тис. грн або 16,6 % планової суми доходів житлово-комунальне підприємство № 3 (за рахунок зменшення кількості будинків та списання безнадійної дебіторської заборгованості). Зменшились на 15,8 % доходи ЛСКАП «Луцькспецкомунатранс» (у зв'язку з зменшенням доходів від наданих послуг фізичним особам та зменшенням планової суми дотації із бюджету). Доходи КП «Луцьксвітло» були на 15,0 % менші, ніж затверджені фінпланом (за рахунок зменшення фінансування робіт з бюджету).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити