image
 |  0 4 Серпня 2021 | 11:32

КП «Луцькводоканал» у 2022 році хоче залучити 84 мільйони гривень інвестицій

Затверджена інвестиційна програма КП «Луцькводоканал» на 2022 рік з річним обсягом фінансування 83,6 мільйона гривень.

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.

Основні заходи плану розвитку на 2022-2026 роки та інвестиційної програми на 2022 рік передбачають модернізацію виробничих потужностей, зниження питомих витрат і втрат ресурсів, підвищення якості послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, модернізація транспортних засобів спеціального та спеціалізованого призначення, підвищення екологічної безпеки та охорони навколишнього природного середовища, впровадження ІТ-технологій, інші заходи, які впливають на господарську діяльність підприємства та складові тарифу.

"За останній час на підприємстві відбулися серйозні зміни. У бік покращення. За власні кошти підприємство замінює автопарк. З'явилися нові пікапи, обладнання на артезіанських свердловинах. Ремонт на підйомних станціях. На мою думку, роботу "Луцькводоканалу" можна ставити у приклад іншим водоканалам", - сказав міський голова Ігор Поліщук.

ЧИАТЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька біля контейнерів - гори сміття (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити