image
 |  250 26 Лютого 2024 | 15:47

КП «Луцькводоканал» залатав небезпечну яму на дорозі (ФОТО)

Департамент муніципальної варти щодня здійснює контроль за дотриманням Правил благоустрою міста Луцька, обстежуючи вулиці обласного центру. Також інспектори оперативно реагують на звернення небайдужих громадян, які надходять на гарячу лінію «Група швидкого реагування», та через відділ комунікації "15-80", щодо вирішення тих чи інших проблем, які турбують мешканців громади.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Цього разу не виключенням стало і звернення по вулиці Ветеранів, де на проїжджій частині дороги утворилося провалля, яке несло безпосередню загрозу для учасників дорожнього руху.

Саме завдяки оперативному реагуванню інспектора відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти та виданому припису відповідальній особі КП «Луцькводоканал», вдалось якісно усунути дефект, який утворився в результаті підмивання води. Тепер проїжджа частина вулиці безпечна для руху. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цього тижня у Луцьку зафіксували підвищену концентрацію шкідливих для здоров'я речовин

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити