image
 |  2 26 Травня 2018 | 09:34

Найкращими снайперами луцького турніру стали учні ЛНВК №22

22 травня в місті Луцьку відбувся міський стрілецький турнір серед учнів 10-11 класів на честь Героя України Мирослава Мисли.
Про це 25 травня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомила ВГО «Сокіл» Волинь.
Світлина від ВГО "Сокіл" Волинь.Ініціатором турніру був осередок ВГО «Сокіл» Волинь за підтримки управління освіти в місті Луцьку.
Світлина від ВГО "Сокіл" Волинь.Турнір проходив в індивідуальному та командному етапах. Кожна школа була представлена трьома учнями. Учасники мали по 8 пострілів із яких 3 пробних та 5 залікових.
Світлина від ВГО "Сокіл" Волинь.Кращою командою на турнірі виявились господарі тиру, де проходили змагання ліцей ЛНВК №22 вибивши загальний 101 бал.
Друге місце посіла гімназія №14 імені Сухомлинського, бронзовими призерами стала команда спеціалізованої школи №5.
Світлина від ВГО "Сокіл" Волинь.Серед індивідуальних нагород, перше місце посів вихованець 22-ї школи Кужель Роман, друге місце - Огородник Максим випускник із ЗОШ №11, а третє місце - учень школи №1 Лисюк Максим.
Світлина від ВГО "Сокіл" Волинь.Призи для переможців були придбанні та вручені на лінійці останнього дзвінка, анастазіологом Волинської обласної лікарні, депутатом Волинської обласної ради ВО «Свобода» Волинь Сергієм Сіваком.
Світлина від ВГО "Сокіл" Волинь.Загально в турнірі взяли участь 18 шкіл, котрих представляли 54 учасники.
Світлина від ВГО "Сокіл" Волинь.Переможець міського турніру візьме участь в обласному кубку імені Героя України Мирослава Мисли 2018 року.
ВГО «Сокіл» Волинь дякує Сергію Сіваку за підтримку призами, управління освіти в місті Луцьку та вчителям предмету «Захист Вітчизни» гімназії 18 - Корнейку Миколі Миколайовичу та Сліпчуку Олександру Васильовичу (ЛНВК №22 міста Луцька).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити