image
 |  2 20 Січня 2020 | 19:22

Кремлівські «зомбі» та «кримнашисти» масово штурмують український кордон

Вже тільки лінивий не говорить про те, що всілякий російський шлак останнім часом наче з ланцюга зірвався та всіма можливими способами прагне потрапити в Україну та привезти із собою рускій мір. Ось уже два чергові ватники хочуть їхати в Україну з концертами. Мова про співаків Сюткіна і Сєрова. Це насправді ніколи не було новиною.  

В цьому контексті нас цікавить те, яку позицію в цьому питанні займають органи влади, які мають займатися захистом національної безпеки та виключати можливість всіляким кримнашистам і пропагандо нам перетинати український кордон. Зокрема тим, хто незаконно відвідували анексований Крим.

І саме демонстрація реакції влади та певного ставлення до таких осіб викликає купу питань.

За прикладом далеко ходити не слід.

6 січня в Києві спалахнув скандал на івенті, в якому взяла участь російська блогерка Алєксандра Мітрошина. В 2017 році вона незаконно відвідала окупований Крим, чим похвалилася в інстаграмі. Цим вона порушила українське законодавство за що їй мали заборонити вїзд в Україну. Цього не сталося.

На івент прийшли активісти, які хотіли поцікавитися в неї чи вважає вона Крим…. Словом «чий крим». Вони ж викликали поліцію, яка замість того, щоб встановити особу людини, яка не має права перебувати в Україні, затримали проукраїнських активістів. Одного з них поставили на коліна перед натовпом навіжених фанів ватної блогерші.

Поліція в даному випадку затримала громадянина України за те, що поставив незручне питання громадянці РФ, що порушила українське законодавство.

Поведінка поліції не була виявом позиції громадянина, який підтримує анексію Криму та споживає російську пропаганду. Це була позиція офіційної структури. Як і поведінка СБУ та президента Зеленського.

Спершу було скасовано заборону на в”їзд в Українe актору «Сватів» Фьодору Добронравову, який демонстративно ставив під сумнів український суверенітет над територією України. Мова звісно ж про Крим.

Потім шведський співак Доктор Албан, який виступав у Криму, похвалився, що в Україну його пустили після особистого втручання Зеленського.

Виходить Зеленський нехтує позицією України, яку він як раз і представляє.

Тепер історія триває.

В Україну зібралася чергова партія рашистських артистів Валєрій Сюткін та Алєксандр Сєров. Сюткін завив, що анексія Криму – це «блискуча операція Путіна, яку було проведено без крові». Що правда «забув», що кров була, а операція проводилася із застосуванням зброї.

Сєрову після концерту в Криму, у 2017 році було заборонено в’їзд в Україну, але тепер він різко зібрався до Києва. Після приходу до влади 95 кварталу. Напевне збіг, правда?

Обоє весною мають виступати в Палаці Україна. Цікаво те, що обидва концерти організовує одна компанія. Така собі «Кронас бізнес-груп», зареєстрована в Києві на Шота Руставелі, знаходяться юридичні адреси дуже багатьох компаній. Керівник цієї компанії такий собі Іван Тішин, про якого практично нема інформації, окрім того, що він керівник ще однієї компанії, яка займається організацією концертів, але зареєстрована вже в Одесі.

Навряд чи таке засилля російських кримнашистів могло початися якби не було схвальної позиції влади в Україні. А після випадків з затриманим активістом та втручанням Зеленського та його оточення в питання пропуску їх на територію України в цьому нема сумніву.

Щодо співпрограмадян, які дуже хочуть слухати ватне гівно, то вони вільно можуть поїхати для цього в Росію. Та ще й лишитися там. Жодних проблем. Але нам, громадянам, які не готові пробачити все те, що нам заподіяла Росія, тут не потрібні ватні артисти. Так само, як не потрібна влада, яка намагається знову зробити з нас менший придаток до Росії та запхати Україну в російський інформаційний і культурний простір. Бо ми знаємо, що після того нас будуть "проковтувати" в усіх інших площинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 українських зірок, які проміняли Батьківщину на російські рублі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити