image
 |  2 17 Червня 2020 | 21:10

Кримінальні розборки в центрі Одеси: затримані семеро підозрюваних (ВІДЕО)

Поліцейські затримали сімох підозрюваних у хуліганстві зі стріляниною на Французькому бульварі в Одесі.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Національної поліції України.

За попередньою інформацією відділу комунікації ГУНП в Одеській області, між групою невстановлених осіб сталася суперечка, в ході якої її учасники здійснили кілька пострілів і втекли. З місці події правоохоронці вилучили гільзу від імовірно травматичної зброї. 

"Правоохоронці оперативно встановили та затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України сімох підозрюваних у злочині. Серед них – наші співвітчизники та вихідці з Закавказзя віком від 22-х до 37-ми років", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські, які «боролись з коронавірусом», отримали вдвічі більші премії, ніж медики

Повідомляється, що наразі шестеро з них очікують запобіжного заходу в ізоляторі тимчасового тримання, ще один – під конвоєм у лікарні. У правопорушників вилучили травматичний пістолет та інші речові докази причетності до злочину.

Також зазначається, що внаслідок стрілянини ніхто не постраждав. Однак згодом до лікарні самостійно звернулися двоє чоловіків із ножовими пораненнями. Як з’ясували поліцейські, вони обидва були учасниками цього конфлікту.

"Вживаються заходи щодо встановлення та затримання інших учасників події", - зазначається у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тату, я ще жива! Я не сама випала!» Поліцейський викинув з 4-го поверху дружину, вона ледве вижила (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити