image
 |  2 27 Січня 2022 | 10:36

Кривава стрілянина у військовій частині: що відомо про підозрюваного, загиблих і поранених

Солдат Артем Рябчук, який розстріляв у Дніпрі товаришів по службі, служив у Нацгвардії з осені 2021 року. Був задіяний у охороні Південмашу.

Завжди характеризувався позитивно, розповів Gazeta.ua речник Нацгвардії України Руслан Музичук.

"Жодних відхилень у нього не спостерігалося. Він також не входив до групи військовослужбовців, за якою спостерігали психологи. Але призначення в караул - ціла процедура, військові постійно проходять бесіди з психологом", - сказав Музичук.

Про трагедію в частині повідомив у поліцію солдат 25-річний Іван Садусенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-річний солдат розстріляв товаришів по службі: перші подробиці (ФОТО)

Також стали відомі імена загиблих Це - начальник варти, старший лейтенант військової частини 3021 35-річний Олександр Буганов, помічник начальника варти 22-річний Артем Левківський із міста Олешки на Херсонщині, молодший сержант із Дніпра 25-річний Олександр Дроган, 20-річний Леонід Черник з Херсонщини та 36-річна Віра Лебінець. Інші дані загиблих встановлюються.

Постраждалі - 20-річний Денис Намесник, 23-річний Владислав Гулида, 25-річний Ігор Семенченко, працівниця заводу Жанна Шарова та 21-річний Євген Мачула.

"Щодо поранених військовослужбовців, то у них травми кінцівок", - додав Музичук.

Загрози життям поранених - немає.

Підозрюваний утік із автоматом, прихопивши 200 набоїв. Біля заводу ловив попутку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити