image
 |  2 2 Жовтня 2018 | 16:23

Кучма залишив мінський процес

Другий президент та представник України у Тристоронній контактній групі по Донбасу у Мінську Леонід Кучма подякував колегам за спільну роботу і підбив підсумки своєї діяльності.
Про це повідомила у Facebook його прес-секретар Дарка Оліфер після чергової зустрічі ТКГ у Білорусі. - передає Українська правда. 
"На завершення сьогоднішньої роботи в Мінську Леонід Кучма подякував колегам у Тристоронній контактній групі за спільну роботу. В такий спосіб підбито підсумок його роботи представника України в Тристоронній контактній групі", - написала вона.

За її словами, окрему вдячність Кучма висловив білоруській стороні за сприяння в організації переговорного процесу.
"Своєю чергою Мартін Сайдік від імені Тристоронньої контактної групи подякував Леоніду Кучмі за його внесок у Мінський процес, а також за його мудрість та відданість своїй державі – Україні, виявлені під час переговорного процесу у Мінську", - додала Оліфер.

Раніше другий президент України Леонід Кучма заявив, що завершить роботу в Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі, коли досягне критичного віку.
У коментарі "Українській правді" прес-секретар Кучми пояснила, що "під критичним віком мається на увазі ювілей Леоніда Даниловича, який був у серпні".
Згодом віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що попри поширені заяви про вихід із Тристоронньої контактної групи у Мінську другий президент України Леонід Кучма буде присутній на переговорах 2 жовтня.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики застосували лазерну зброю, обпекли око прикордоннику

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити