image
 |  2 26 Вересня 2019 | 15:35

Кухарки і клоуни не можуть керувати державою, - Вітів про візит Зеленського в США

Кухарки і клоуни не можуть керувати державою. Це ще раз підверджує закордонний вояж Зеленського у США.

Про це заявив на своїй сторінці у facebook голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів.

"Зеленський у зовнішній політиці поводиться як слон у посудній крамниці. Його поведінка може мати погані наслідки для України та українців. Особа, яку обрали президентом, не зовсім усвідомлює, що можна і що не можна говорити під час спілкування з світовими лідерами. Вже помітно, що Зеленський не здатний відстоювати українські інтереси і спілкуватися на рівних з представниками інших країн. Мовчить як риба, коли треба висловити позицію держави, яку він представляє. Як це було вчора, коли Трамп назвав російську агресію звичайною проблемою, яку треба вирішити з Путіним. І багато, але беззмістовно говорить, коли краще помовчати.

Читайте також: У Києві пройде Марш УПА «Захистимо українську землю!» - ВО «Свобода»

З якогось дива Зеленський свято вірить у те, що здатний розчулити Путіна і домовитися з ним про хороший мир. Комік на посаді метається то в один, то в інший бік. А разом з ним і українське Міністерство зовнішніх справ. На світ витягуються формули Штанмайєра - формули української капітуляції. І Зеленський відверто каже, що перемога йому не потрібна. Йому потрібний мир. Радісно розповідає, що і Росія також хоче миру і завершення війни на Донбасі, бо так сказав Лавров у коридорі. Після чотирьох місяців правління Зеленського можна впевнено сказати: інтереси України у світі захищати немає кому", - написав свободівець.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити