image
 |  0 25 Листопада 2019 | 14:17

Кулеба їхав на червоне світло. Геращенко починає «чистити» допис (ВІДЕО)

В інтернеті зʼявився відеозапис ДТП за участі Уповноваженого з питань прав дитини Миколи Кулеби.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Чабанах (Київська область). З відеозапису видно, що автомобіль Toyota, в якому знаходився Кулеба та двоє його дітей, підʼїжджає до перехрестя, де перестроюється і зупиняється. Трохи почекавши, автомобіль на червоне світло світлофора починає рух. Авто прискорилося, щоб проїхати перехрестя, проте не змогло уникнути зіткнення з мікроавтобусом, який рухався зі смуги праворуч.

«На червоне, трясьця, світло. Це чітко видно на відео. З дітьми в салоні. Я тут теж не ідеальний, знаєте. В мене на разі було три штрафи на порушення ПДР. Порушення серйозні і не дуже. Але я ніколи, ніколи не пхався на червоне світло. Навіть коли на кілометри було порожньо і навіть якщо не встигав десь», - пише у мережі Фейсбук аналітик Олександр Солонько.

І, як в стилі традицій «аваківських посіпак», Геращенко після висловлювань у Фейсбуці, почав редагувати пост.

«Проте, до справжнього сказу доводить реакція мерзоти в МВС. Антон Геращенко, який вже підчистив, схоже свій допис, написав, що саме водій навперейми якому виїхав Кулеба, «допустив зіткнення» з його авто. А потім виправив на «зіткнувся». Ах ти ж мудак!», - резюмує Солонько.

Далі подаємо текст без змін:

«Без постійного місця роботи». Ага, ну коли тобі 20 чи 21, то в тебе ж вже точно має бути 5 років стажу, а як ні, то ти явно правопорушник, педофіл, ґвалтівник... хоча по цьому ділу це за іншою адресою. Вибачте, відволікся.

Що це було? Та як завжди, всіх собак мали повісити на хлопця. Але в мережу злили відео інциденту, де все було видно як на лодоні. І факт порушення ПДР і хто «допустив» зіткнення. Мабуть це єдине, що врятувало хлопця від долі цапа відбувайла, яку для нього, можливо підготували.

І тут Геращенко починає чистити допис. Спалилися.

І хто ж цих мерзотників привів у МВС? Аваков? А хто Авакова привів? Правильно, «Слуга народу», Зеленський його посадив у крісло. За що можете йому всі дружно подякувати. Привів людей, які «ніколи не були в політиці», «чесних» і все таке. Привів завдяки своєму особистому соціальному капіталу. Своєму рейтингу. Без нього, їх би там не було. Мудаки».

На сторінці у Facebook Кулеби зʼявилося повідомлення, що він перебуває у лікарні разом із синами. «Наразі найкращою допомогою для мене і дітей буде ваша молитва», — йдеться у повідомленні.

Поліція Київської області повідомила, що у ДТП постраждали 4 особи — обидва водії, а також 19-річний та 10-річний пасажири Toyota. За фактом пригоди порушено кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити