image
 |  9 1 Вересня 2020 | 18:07

Кум Путіна та Ківа показали в Раді, як підтримують Лукашенка

Народні депутати фракції "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук і Ілля Ківа на першому засіданні четвертої сесії дев'ятого скликання парламенту продемонстрували свою солідарність з Олександром Лукашенко, фальсифікувати вибори президента Білорусі.

Про це пише Ківа в Facebook.

Представник ОТЗЖ виклав у соцмережу фото, на якому він і кум Путіна стоять в сесійній залі Верховної Ради біля робочих місць, накритих офіційним червоно-зеленим прапором Білорусі, підписавши фото наступним чином.

"Ми з білоруським народом, який захистив конституційний лад і свою країну від захоплення і поневолення!".

Також підтримку Лукашенко висловив ставленик Кремля глава Чечні Рамзан Кадиров.

Державний прапор Республіки Білорусь являє собою прямокутне полотнище з двох горизонтальних смуг червоного і зеленого кольорів. Він успадкував елементи стяга радянської республіки і був затверджений на референдумі 1995 року, замінивши історичний біло-червоно-білий прапор незалежної Білорусі.

У Білорусі з 9 серпня не вщухають масові протести проти сфальсифікованих виборів президента. Громадяни вимагають, щоб Лукашенко відмовився від своїх повноважень, які він утримує вже 26 років.

Цивілізований світ засудив фальсифікацію виборів в Білорусі, деякі країни вже вводять санкції проти Лукашенка і його соратників.

Вибори в Білорусі визнала Російська Федерація, яка вже 6 років здійснює гібридну військову агресію проти України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити