image
 |  7 13 Березня 2020 | 12:46

Де купити щебінь та пісок у Луцьку? Купуйте у нас - PisokMarket!*

Зараз Ви маєте велику можливість купити пісок та інші будівельні матеріали за найдоступнішими цінами, які є на ринку Луцька, Волинської області. Наша компанія «PisokMarket» є лідером серед постачальників будівельних сипучих матеріалів по всьому регіону. Ми пропонуємо своїм клієнтам не тільки доступні ціни на якісні будматеріали, але також забезпечуємо високий рівень сервісу і гарантовано надійну доставку за адресою. Продаж здійснюється з доставкою, яка забезпечується самоскидами, що дозволяє нам говорити про мінімальні терміни поставки на будь-які відстані.

У будь-який час в асортименті нашої компанії «PisokMarket» Ви знайдете будь-які будівельні матеріали, такі як щебінь різних фракцій 5х20мм, 20х40мм, 40х70мм, пісок чистий дрібнозернистий, крупнозернистий білий, кар’єрний, з глинкою, відсів, цемент, цеглу, керамзит, чорнозем, глину і т.д. Причому все це, завжди в наявності на базі, в будь-якому обсязі, який Вам може знадобиться.

Вибираючи нашу компанію «PisokMarket» в якості свого постачальника, Ви не дізнаєтеся, що таке простой на будівельному майданчику по причині відсутності необхідних матеріалів. Клієнти цінують в нас надійність, відповідальність і пунктуальність.

Реалізація будівельної продукції у нас відбувається як дрібними партіями від однієї тонни, так і великі об’єми оптом. Ми забезпечуємо для наших клієнтів оперативну доставку товару в день замовлення у потрібне місце. Також, якщо Ви хочете проконсультуватися з нашими фахівцями з приводу продукції та здійснити покупку у нас, будь ласка, зателефонуйте нам.

pisokmarket.io.ua

Тел: 050 109 40 84

Тел: 098 109 40 84

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити