image
 |  25 9 Грудня 2020 | 23:01

Квартира у Луцьку за 2 мільйони, авто за півмільйона та кредит у банку: що в декларації мера Берестечка

Новий керманич Берестечка Ігор Грудзевич декларує свої скромні доходи, кредит у банку, новеньке авто та квартиру за 2 мільйони у Луцьку. Доходи дружини лишаються наразі приховані.

Журналісти «ВолиньUA» заглянули в декларацію про доходи за 2019 рік мера Берестечка.

У 2010 році новим мером Берестечка обрано екс-депутата Горохівської районної ради, голову СФГ «П’ятниця», самовисуванця Ігора Грудзевича.

Працюючи у СНУ ім. Лесі Українки отримав у 2019 році отримав - 99 тисяч 237 гривень, пенсія – 69 тисяч гривень, дохід від надання майна в оренду – 9 тисяч 439 гривень та дохід від зайняття підприємницькою діяльністю – 22 тисячі 220 гривень.

Має кредит у банку АТ «Креді Агріколь Банк» на суму 285 тисяч 481 гривень.

До слова, доходи дружини Галини Грудзевича декларанта – відсутні або не вказані.

Ігор Грудзевич є власником приватного фермерського господарства «П’ятниця».

Їздить новий очільник Берестечка на новенькому «Renault Duster» придбаний у 2019 році, вартість авто вказано – 567 тисяч 156 гривень.

Має чотири земельні ділянки по 2,5 га, 10 сотих, 5 сотих, 21 сотих в селі Буськ, Буський район, Львівська область.

Дві земельних ділянки у селі Новостав Горохівського району по 56 сотих та майже 2 гектари. Справжній фермер.

Не дивлячись на свої скромні доходи та кредит у банку мер Берестечка Ігор Грудзевич має квартиру у Луцьку на 173,9 кв. метрів вартістю 2 мільйони гривень та житловий будинок на 90,4 метрів квадратних у Берестечку, вказана вартість нерухомості - 500 тисяч гривень.

Доходи дружини приховані, отож, слід припустити, що більшість доходів родини записані на дружину. А для народу, для виборців та електорату новий очільник Берестечка хоче тримати марку, що він простий із народу і такий же як всі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заробив 270 тисяч та їздить на авто дружини: що в декларації головного патрульного Волині

Журналісти «ВолиньUA» триматимуть у курсі своїх читачів щодо діяльності нового мера Берестечка Ігора Грудзевича та чи зміниться фінансове життя нового керманича з часом покаже його нова декларація про доходи за 2020 рік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити