image
 |  5 13 Травня 2023 | 09:22

Ласа земля: райрада Володимира виставила на продаж гаражі, які обвалилися

Володимирська районна рада оголосила про продаж на електронному аукціоні будівлі гаража та складських приміщень територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян райдержадміністрації, що у Володимирі на вулиці Устилузькій, 32.

Про це пише Буг.

Загальна площа приміщень 38,4 кв.м. Стартова ціна лоту – 48 003 грн, кожен наступний крок – 1% від стартової ціни об’єкта приватизації, що становить 480,03 грн. Про торги повідомили на сайті районної ради.

Зазначимо, що знаходяться гаражі в аварійному стані. Раніше БУГ писав, що у центрі Володимира за магазином «Маяк» обвалилися гаражні приміщення, які належать районній раді. Але в цьому випадку гаражні приміщення уже не мають великої цінності, а “ласим шматком” є земля у центрі міста. За інсайдерською інформацією БУГу, придбати цю землю хоче фірма, яка пов’язана із головою Володимирської районної державної адміністрації Юрієм Лобачем.

Аукціон відбудеться 25-го травня цього року. Час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни мають у приватній власності землі на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити