image
 |  927 20 Лютого 2024 | 23:31

Лаунж-бар у центрі Луцька пропонував відвідувачам кальян без марок акцизного податку (ФОТО)

Лаунж-бар «Абу-Дабі», який розташований в центрі Луцька, порушував режим тиші, продавав алкоголь на виніс після 22 години та пропонував відвідувачам кальян без марок акцизного податку.

Про це йде мова у відповіді департаменту муніципальної варти Луцької міськради.

Департаментом муніципальної варти Луцької міської ради 29.11.2023, 30.11.2023 та 15.12.2023 було проведено перевірку дотримання режиму роботи та дотримання режиму тиші лаунж-бару «Абу-Дабі» на проспекті Волі, 4, що у місті Луцьку (фото додаємо).

Згідно з інформацією департаменту економічної політики Луцької міської ради режим роботи лаунж-бару «Абу-Дабі» не затверджений.

З власниками закладу була проведена профілактична бесіда щодо додержання режиму тиші та затвердження графіку роботи.

15.12.2023 о 22 год 18 хв була проведена контрольна закупка алкогольних напоїв на винос з лаунж-бару «Абу-Дабі» та складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.2 ст. 156 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин намагався перевезти через кордон 8 мільйонів гривень (ФОТО)

Також, щодо порушення режиму тиші підготовлено лист до Луцького РУП ГУНП у Волинській області щодо перевірки даного закладу та притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності згідно ст. 182 КУпАП.

В результаті відпрацювання працівниками ВП Луцького РУП ГУНП у Волинській області спільно з ГУ ДПС у Волинській області було проведено перевірку даного закладу, в ході якої було виявлено 25 банок з вмістом тютюну для кальяну без марок акцизного податку, загальною вагою 2.455 грам.

Працівниками Луцького РУП ГУНП у Волинській області на фізичну особу-підприємця Наглюка Романа Григоровича складено адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 182 КУпАП та ч.1 ст. 156 КУпАП

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити