image
 |  5 26 Жовтня 2019 | 00:01

«Ледачий» секс: що це таке та як він може бути корисний

Здавалося б, як може набриднути секс, коли ще далеко до 50. Однак інтимне життя стомлює дуже багатьох молодих людей, тому все частіше вони надають перевагу так званому "ледачому" сексу.

Звичайно, якщо ви відчуваєте сильну втому, можна піти й просто лягти спати, але секс чудово піднімає настрій, тож другим варіантом може стати саме той "ледачий" секс, передає WomanHit.

Почніть з петингу

Коли не хочеться надто активних дій, запросіть партнера на перегляд якогось фільму. Але це не означає, що вечір закінчиться сексом, як ви могли подумати. Йдеться про те, щоб попестити партнера під час перегляду.

Секс зранку

Вранці рідко хто встає у піднесеному настрої та з бажанням проявляти активність з перших хвилин. Тут ледачий секс виявляється доречним. Ви просто лежите на боці, можете навіть не розплющувати очей: просто дайте партнерові допуск до тіла й отримуйте задоволення, лежачи на боці.

«Овочем» бути не соромно

У перекладі з англійської ця поза перекладається саме як «диванний овоч». Як ви розумієте, суть її у тому, щоб не вставати з дивана: чоловік сидить на дивані, може навіть бути чимось зайнятий, а ви берете ініціативу у свої руки, а саме — сідайте зверху і самі керуйте процесом.

Класика

Для ледачого сексу підійдуть будь-які пози, в яких ви не будете витрачати надто багато енергії. Такими позами можуть стати поза наїзниці, тут вже йдеться про розслаблення чоловіка, поза «догі-стайл», яка також не вимагає сильних емоційних вкладень. Ще один варіант — лежати на краю ліжка й підняти ноги вгору — точно не перенапружитеся.

Секс-іграшки

Використання іграшок для сексу — ще один спосіб, який не особливо стомлює, й допомагає досягти оргазму. Сексологи радять придивитися до іграшок і в тих випадках, коли секс перетворюється на рутину, чого не повинно відбуватися у здорових стосунках.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити