image
 |  119 24 Жовтня 2024 | 17:03

Лікар-акушер з Волині взяла участь у Міжнародній конференції на Мальті

Лікар-акушер-гінеколог Ірина Ткачук, завідуюча акушерсько-гінекологічним відділенням взяла участь у Міжнародній мультидисциплінарній конференції на Мальті.

Про це ВолиньUA повідомили у Володимирському ТМО. 

Загалом із Волинської області взяли участь лише 4 лікарі, які пройшли попередній детальний відбір.

Пленум тривав протягом 14-18 жовтня на острові Мальті, у місті Хеліка. Захід був присвячений професійному розвитку лікарів, спрямований на удосконалення, обмін досвідом та медичний туризм.

"На острові Мальта повністю заборонені аборти. Природні пологи - в пріоритеті, статистика кесарівських розтинів сягає 23-24%. Пологи приймає лише акушер, без участі лікаря. У нас трохи інша ситуація, тож було цікаво обмінятися знаннями та досвідом , поглянути під іншим кутом на акушерство та гінекологію різних країн світу, і розповісти про Україну 🇺🇦", - зазначає Ірина Ткачук.

✅Після успішного навчання наша колега здобула сертифікат 20 балів безперервного професійного розвитку.

✅Постійно розвиваємося та навчаємося новому, активно обмінюємося досвідом для того, щоб впроваджувати нові цікаві підходи для здоров'я наших пацієнток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Луцьком відремонтують протирадіаційне укриття за понад 14 млн гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити