image
 |  185 2 Квітня 2019 | 22:31

Лікар пояснила, чи можна займатися сексом у воді

Кожен епізод сексу у воді несприятливо впливає на жіноче здоров'я, оскільки збільшує ймовірність розвитку циститу - запалення слизової оболонки сечового міхура.

Про це заявила уролог Дар'я Чернишова. За її словами, секс у воді, яка наповнена мікроорганізмами (басейни та озера містять кишкову паличку) – це просто значно більший шанс отримати цистит, - пише "Здоров'я 24".

Крім того, секс у воді не оберігає від вагітності, адже вода не змиває всі сперматозоїди і не захищає від інфекцій, що передаються статевим шляхом. Тому не варто забувати про захист.

"Хто як уявляє собі використання презерватива під водою? Незважаючи на те, що це дуже слизько", так ще й не занадто надійно", – розповіла лікар.

Крім того, вона зазначила, що вода змиває природну змазку і, відповідно, провокує сухість піхви та додаткові травми слизових оболонок.

Раніше вчені з американського Університету Джорджії з'ясували, що регулярні заняття сексом здатні зменшити артеріальний тиск настільки ж ефективно, наскільки це дозволяють зробити спеціальні таблетки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити