image
 |  0 1 Вересня 2022 | 08:28

Лікарня у Володимирі може стати кластерною

Лікарня у Володимирі має всі шанси стати кластерною.

Про це на брифінгу зі ЗМІ повідомив мер міста Ігор Пальонка.

Так, відповідаючи на запитання, яка ситуація з питанням кластерної лікарні у Володимирі, мер зазначив:

- Маємо попередню інформацію, що при виборі надання лікарні статусу кластерної, перевагу має медичний заклад саме нашого міста. Під час робочого візиту до ТМО голови Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка мали чергову нагоду показати обласній владі, який обсяг робіт виконаний впродовж двох років та як медзаклад швидкими темпами набирає обертів. Я переконаний, що кошти, які ми виділяли з місцевого бюджету використані з користю.

Також, за словами мера, у лікарні вистачить кадрів, а серед новопризначених керівників відділень чимало молодих і кваліфікованих спеціалістів.

В ТМО з’явилось понад тридцять нових лікарів різних спеціальностей, які постійно проходять додаткові навчання та курси з підвищення кваліфікації. Від кількості і якості надаваних послуг напряму залежить фінансування лікарні з НСЗУ. Керівництво результативно працює у цьому напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війні з росією загинула бойовий медик з Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити