image
 |  13 12 Січня 2020 | 23:24

Ліквідація Старого ринку: проти посадовців луцької мерії відкрили кримінальне провадження (ДОКУМЕНТ)

За заявою підприємців Центрального ринку Луцька, проти посадових осіб Луцької міської ради, які намагаються ліквідувати сам ринок і вже ліквідували зупинки біля нього, відкрили кримінальне провадження.

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці «Європейський Центральний ринок».

Як зазначають дописувачі, не погоджуючись із діями посадовців Луцької міської ради, вони направили прокурору Волинської області Тарасу Безрукому заяву з підписами підприємців Центрального ринку та жителів Луцька і прилеглих сіл.

Зробили це,

«дякуючи активним і небайдужим лучанам, тим, які вболівають за місто, за його розвиток, інфраструктуру, за наповнення бюджету, за цільове використання коштів, а саме, - незалежному журналісту Андрусюку Я. , ГО "Громадський захист Волині", ГО "Центр юридичної допомоги", ГО "Розвиток Мікрорайонів міста" і підприємцям Центрального ринку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал - на Старому ринку: біля торгових павільйонів розрили яму (ФОТО)

У відповідь надійшло повідомлення із копією витягу з ЄРДР від 02.01.2020 року:

«Відкрити кримінальне провадження по статті 364 Ч. 2 КК України 2001, щодо службових осіб Луцької міської ради, які зловживаючи своїм становищем, ліквідували Центральний ринок у м. Луцьку та дві зупинки громадського транспорту», – йдеться в документі.

Кримінальне провадження передане на досудове розслідування у Головне управління Національної поліції у Волинській області.

«Так що, надіємось на незалежне і чесне слідство. Наразі, чекаємо хороших новин. Дякуємо лучанам за підтримку і за підписи на захист ринку», – пишуть адміністратори спільноти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пустовіт вкотре запевняє, що оплата проїзду у маршрутках здійснюється виключно е-квитком

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити