image
 |  4 15 Жовтня 2019 | 17:43

Лишить премій: мер Ковеля дорікнув підлеглим, які пропустили урочистості

Ковельського мера Олега Кіндера розгнівала мала явка його підопічних на концерті до Дня захисника України.

Мова йде про захід, який мерія міста організовувала минулої п’ятниці, 11 жовтня, - про це пише «ПроКовель».

«Шановні присутні, керівники підрозділів. Ми, напевно, бо Валерій Андрійович заходив в зал і дивився, хто по відділах є (Валерій Мацюк, начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонно-мобілізаційної та кадрової роботи, - ред.), я потім вам це розкажу, коли ви прийдете за преміями, чого у когось нуль, а в когось - 5. Якщо в робочий час і ще для вас, у тому числі, проводяться заходи, то святий обов’язок вам там бути, на тих заходах. А то получилося, що в залі сиділи ті, хто постійно ходять, і половина - батьки, дідусі й бабусі тих дітей, що виступали, і самі колективи сиділи», - «скипів» Олег Кіндер під час апаратної наради в мерії.

А потім міський голова, наче став виправдовуватися, що, мовляв, не закликає своїх підопічних повертатися до Радянських часів.

 «Ну так же не може буди. Послухайте, я не говорю, що потрібно вертатися до Радянських часів. Якщо, хто знає Радянські часи, на кожний відділ, на кожне управління були визначені місця і кількість чоловік, які повинні бути, в залі сидіти і на вході відмічалися.

Демократія – це хороша штука, але коли демократія перетворюється: а в мене не получається, а я не хочу, а в мене настрою немає, або ще якійсь проблеми шукаєте, то вибачте мені, я для вас ті проблеми швидше знайду. Тільки я вас буду лікувати від тих проблем. Для кого заходи відбуваються? Так що Валерій Андрійович, потім скажете, хто був, а хто не був», - нагримав на чиновників міський голова.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити