image
 |  0 6 Серпня 2018 | 06:07

Лісники встановили еко-зупинку в селі на Волині


У селі Лишнівка Маневицького району городоцькі лісівники нещодавно встановили нову дерев’яну зупинку.



Ідея спорудити зупинку саме тут виникла під час зустрічі лісівників із місцевою громадою. Люди звернулися із проханням встановити зупинку там, де досить довго було просто місце з табличкою. А таких, хто за будь-якої погоди змушений очікувати транспорт у Лишнівці – чимало. Багато місцевих жителів працюють або ж навчаються (у Лишнівці дев’ятирічна школа) в Маневичах чи Прилісному – центрі об’єднаної громади.
Люди звернулися із проханням встановити зупинку там, де досить довго було просто місце з табличкою.

Тепер процес очікування стане комфортним. Варто зазначити, що місцеві лісівники – колектив ДП «Городоцьке ЛГ» – приділяють значну увагу співпраці з місцевою громадою.
Крім того, що підприємство сплачує суттєві суми податків до місцевих бюджетів, у громаді за сприяння та підтримки лісівників зведений православний храм, також є екозупинка, лісництво з дендропарком, із допомогою лісівників перекрито дах Будинку культури, повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.
В ОТГ на Волині хочуть встановити сонячну електростанцію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити