image
 |  2 9 Лютого 2018 | 18:01

ЛИТПОЛУКРБРИГ співпрацюватиме з Національною гвардією штату Іллінойс

Двоє американських старших офіцерів з робочим візитом відвідали командування ЛИТПОЛУКРБРИГ з 5 по 7 лютого 2018 року.
Про це 09 лютого 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
В рамках програми співпраці між багатонаціональною бригадою та Національною гвардією штату Іллінойс двоє американських старших офіцерів з робочим візитом відвідали командування ЛИТПОЛУКРБРИГ у період з 5 по 7 лютого 2018 року.
Полковник Родні Бойд та майор Шон Нокс – представники Національної гвардії Іллінойсу – зустрівся з полковником Зеноном Бжушко, полковником Володимиром Юдановим та підполковником Елігіусом Сенулісом – командним складом Литовсько-Польсько-Української бригади імені Великого гетьмана Костянтина Острозького. Під час триденної робочої зустрічі вони обговорили деякі аспекти двосторонніх планів співробітництва на 2018, 2019 та 2020 роки.
Зустріч відбулася в теплій та продуктивній робочій атмосфері. Це дозволило окреслити сфери потенційної співпраці та проведення спільних навчання й тренувань, а також заклало підвалини для налагодження більш тісних і дружніх відносин з американськими партнерами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити