image
 |  230 11 Червня 2024 | 15:17

Ліцей з Волині переміг у проєкті «Грай за рівність»

Володимирський ліцей імені Олександра Цинкаловського став одним із переможців Всеукраїнського проекту «Грай за рівність», організаторами якого є Klitschko Foundation та партнери UEFA Foundation for Children.

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

На участь у проєкті, що має на меті створити рівні умови у спорті для хлопців та дівчат, було надіслано 881 анкету з закладів загальної середньої освіти України. 150 кращих шкіл, які реалізували проєкт у школі, отримали спортивний інвентар.

🟣Переможцями стали 20 шкіл, серед яких – один з Волині – Володимирський ліцей імені Олександра Цинкаловського.

🟣З 3 по 8 червня команда дівчат на чолі з вчителем фізичної культури Інною Шевчук побували на базі Академії футболу ФК «Рух», де проходила інноваційна спортивна та освітня програма для переможців проєкту. Загалом участь у таборі брали 100 дівчат та 20 вчителів з 20-ти областей України.

🟣Шість насичених та неймовірних днів промайнули як одна мить. Учасники освоїли нові види спорту, отримали цікаві знання та знайшли нових друзів. Кожен день був сповнений веселощів, позитивних емоцій та нових можливостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магучіх виграла чемпіонат Європи зі стрибків у висоту

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити