image
 |  14 1 Лютого 2020 | 16:11

Локачинська «Свобода» обрала нового голову

Локачинську районну організацію ВО «Свобода» очолила Оксана Поплавська.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук заступник голови Волинської "Свободи", депутат обласної ради Олександр Пирожик.

"Із задоволенням представив сьогодні, 1 лютого, нового голову Локачинської районної організації ВО "Свобода" Оксану Поплавську. Її обрали чергові звітно-виборні збори організації, що відбулась у Локачах. Подякував також за багаторічну сумлінну працю та послідовну патріотичну позицію попередньому голові районної організації, депутату районної ради Сергію Ліннику. Перш, аніж скласти повноваження, Сергій Петрович підготував собі достойну заміну, хоча й запевнив, що продовжує залишатися в строю", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Київ, почуй нас», - на Волині селяни перекрили дорогу (ВІДЕО)

"Під час конференції обговорили ряд гострих питань сьогодення, у тому числі щодо спротиву реваншу "регіоналів", підтримки бійців російсько-української війни та членів їх сімей, протидії "русскому міру" та недопущення розпродажу української землі. Дякую побратимам за численні пропозиції щодо подальшої розбудови організації! Спільно з Оксаною Анатоліївною врахуємо їх в роботі, поєднавши вже набутий досвід та енергію нового поповнення лав організації", – додає Олександр Пирожик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити