image
 |  5 26 Березня 2020 | 10:20

Локачинцю за хабаp загpожує 4 pоки за гpатами

Жителю Локачинського району за надання неправомірної вигоди поліцейському загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили 35-річному волинянину про підозру у пропозиції й наданні неправомірної вигоди поліцейським.

Нагадаємо, що у суботу, 21 березня, до Локачинського відділення поліції надійшло повідомлення про керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За отриманою інформацією співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «КІА», за кермом якого перебував нетверезий 35-річний житель району.

З метою уникнути адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, водій запропонував співробітникам поліції неправомірну вигоду у сумі 10 тис. 200 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У Луцьку невідомі в медичних масках назвалися працівниками міськради і проникли в помешкання

Волинянину повідомили про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супермаркет у Данії геніально вирішив проблему з масовим скуповуванням дезінфікаторів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити