image
 |  0 10 Січня 2020 | 10:20

Ломаченко потрапив у скандал через відео з російськими спецназівцями (ВІДЕО)

Український боксер Василь Ломаченко розмістив провокаційне відео з російськими спецназівцями у своєму Instagram, чим викликав велике невдоволення в коментарях.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

У відеозаписі йдеться про «силу православного духу», на тлі розмов про який у кадрі не раз з'являються російські спецслужби. Крім того, наприкінці ролика його автори висловлюють подяку за допомогу в зйомках «Ввічливим людям». Саме так називали військовослужбовців РФ, на формі яких не було розпізнавальних знаків.

Вболівальники закидали Василя гнівними коментарями. Зокрема, один з фанатів запропонував включити боксера до списку на обмін з Росією військовополоненими.

Крім того, на відео відреагували відомі українці. Так шоумен Сергій Притула висміяв Ломаченка питанням про бурятських танкістів.

Підписники Ломаченка активно висловлюють своє невдоволення в коментарях під постом боксера, який поки ніяк не відреагував на гнівні повідомлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко назвав майбутнього суперника

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити