image
 |  0 15 Грудня 2017 | 12:36

Ломаченко визнаний найкращим боксером світу за версією ESPN

У трійку лідерів також увійшли Геннадій Головкін і Теренс Кроуфорд.
Про це 15 грудня 2017 року повідомляє сайт «PБК-Україна» з посиланням нателеканал ESPN.
Чемпіон WBO в другій напівлегкій вазі, українець Василь Ломаченко визнаний найкращим боксером світу за версією ESPN.
Крім Ломаченка, в десятку кращих боксерів за версією ESPN увійшли: Геннадій Головкін (казахстанський боксер, який виступає в середній ваговій категорії), Теренс Кроуфорд (американський боксер, виступаючий в першої напівсередній ваговій категорії), Сауль Альварес (мексиканський боксер, виступаючий в першій середній і середній вагових категоріях), Кіт Турман (американський боксер, виступаючий в напівсередній ваговій категорії), Еррол Спенс (американський боксер, виступаючий в напівсередній вазі), Мігель Анхель Гарсія (американські боксер, виступаючий в легкій ваговій категорії), Сергій Ковальов (російський боксер, який виступає у напівважкій ваговій категорії), Наоя Іноуе (японський боксер, який виступає у другій найлегшій ваговій категорії), Деонтей Вайлдер (американський боксер, який виступає у важкій ваговій категорії).
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що авторитетний боксерський журнал The Ring залишив чемпіона WBO в другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка (10-1, 8 КО) на третьому місці рейтингу pound-for-pound. Кращим, за версією видання, є казах Геннадій Головкін (37-0-1, 33 КО), який володіє поясом WBA, WBC, IBF, IBO у середній вазі.
Також перед українцем знаходиться абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі Теренс Кроуфорд (32-0, 23 КО). А ось Гільєрмо Рігондо, який достроково програв українцю і зазнав не першу поразку в кар'єрі, опустився з четвертої позиції на дев'яту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити